во , ,

16 Цртежи за секојдневието со скриена порака, која ќе мора сами да ја одгатнете

Уметникот од Израел, Yuval Robichek, ги црта веројатно наједноставните илустрации кои постојат.

Неговата тишина и недостаток на движења или зборови го кажуваат токму она што треба да го слушнете, односно ќе ја сфатите пораката само ако подлабоко се замислите.

Овие илустрации се огледало во кое секој може да се препознае и токму тоа е уникатноста на неговите дела.

Пролистајте, сигурно нема да останете рамнодушни:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

8 Навики од младоста што можат да ви наштетат подоцна во животот

14 Фотографии што ќе ве зачудат: Највисокото куче на светот, морков од 1.5 килограми