во , ,

13 Луѓе чија мрзеливоста може да ја излуди и најсмирената личност на светот

Постојат толку мрзеливи луѓе, кои со оваа своја ужасна карактерна особина им го загорчуваат животот на другите.

„Ги оставиле количките на пат, како да поминам јас сега? Ова е мрзеливост, но и себичност искрено…“

„Мојата цимерка ги фрла нечистите садови, затоа што ја мрзи да мие.“

„Тој што ги цртал линиите, смета дека не е негова работа да ги пресече грмушките, па вака ги нацртал линиите…“

„Во нашата зграда вака бојадисале…“

„Сопствениците на миленици го собрале отпадот од нивните кучиња, но ги мрзело да ги фрлат во корпата за отпадоци и ги закачиле на оградата.“

„Сопругот вака ги остава садовите во фрижидер, откако ќе изеде нешто.“

„Колегата го мрзело да го исчисти целиот снег од автомобилот, па вака се појави на работа.“

„Сосетката вака ги шета кучињата, ја мрзи да пешачи и притоа го блокира сообраќајот.“

„Некој купувач го земал пилешкото месо, па се премислил и го оставил на рафт кај други продукти да се расипе, наместо да го врати во фрижидерот од каде го земал.“

„Некој вака го бојадисал ѕидот, го мрзело да ја тргне штицата.“

„Како мојата цимерка ми го остави тоалетот, откако појде на патување.“

„Пријателите оставија ваков неред од конфети во паркот, по роденденската прослава на нивното дете.“

„Мојот сопруг го мрзело да преместува откако погрешно сум ги ставила кафето и чајот, па го направил ова.“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

16 Неверојатни Факти за Денис Родман: Мадона му нудела 20 милиони долари за да ја забремени

15 Факти за една од најубавите жени на светот, Моника Белучи