во ,

11 Илустрации ги прикажуваат ситуациите кои ни е тешко да ги опишеме со зборови


Талентираната артистка Алена Софронова продира во човечката душа и сликовито прикажува ситуации и чувства за кои не сакаме да зборуваме и/или ги потискаме длабоко во себе.

Кога зборовите се најболното оружје

Љубовниот занес ни го замаглува погледот

Гневот заслепува

Физичката близина не значи и блискост

Опростување

Средба на стари пријатели

Понекогаш самото јавување е голем подвиг

Туѓа улога

Овој „прегоре“, донесете нов!

Одлуката е нејзина

Нуркање во нов свет

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Езеро старо 50 илјади години стана розево: Експертите немаат објаснување

40 Моќни илустрации за љубовта, среќата, самодовербата… кои ќе ве замислат