во

Чекам авион на аеродромот во Скопје, но многу доцни…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мамо, тато, пионерите мора ли да бидат искрени?

40 слики коишто докажуваат дека Јапонците се светлосни години пред нас