во

9 Грешки во уредувањето кои прават вашиот дом да изгледа старомодно

Целиот мебел ви е во ист стил. Редите школки за декорација, како спомен од вашите одмори.

Секој од нас сака домот да му биде комфорен, но и модерно уреден.

Сепак, постојат одредени детали кои прават вашиот дом да изгледа старомодно.

Грешки во уредувањето кои прават вашиот дом да изледа старомодно:

Целиот мебел ви е во ист стил

Кујната ви е комплетно изработена од дрво

Лустерите ви се главен извор на светлина, не додавате ламби и други извори на светлина

Истата текстура на дрво сакате да биде секаде, од под до врати

Не инвестирате во квалитетна работна површина во кујната

На плочките во тоалетот имате бордура со демоде дизајн што ги одделува двете бои

Штедите на квалитетни плочки во тоалетот

Имате завеси со везови, наместо едноставни завеси од природни материјали

Редите школки за декорација, како спомен од вашите одмори

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

6 Совети што ќе ви се најдат во опасни ситуации

Вирален Фејсбук статус на келнер од Македонија: „Ми имаат нарачно макијато без млеко, виски со џус“