во

50 Фотографии прикажуваат како изгледаат славните личности остарени и збрчкани?

Популарната апликација FaceApp го освои целиот свет и луѓето не можат да престанат да прават селфиња и да проверуваат како би изгледале остарени и со брчки.

На апликацијата не ѝ одолеаја ни славните личности, па некои од нив ги споделија резултатите на социјалните мрежи. Секако, за оние кои немаа „храброст“ да го направат тоа, корисниците на социјалните мрежи искористија фотографии достапни на интернет. Некои проверија како ќе изгледаа остарени и некои ѕвезди кои починале млади, како Курт Кобејн или Ејми Вајнхаус.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Министерот оди кај првиот и прашува од што бил болен, каква е негата, храната …

Фатил Македонец риба, ја однел дома и и рекол на жена му да ја зготви…