во ,

4 Комични илустрации за тоа на што нè учат родителите, a што реално прават?

Понекогаш да се биде родител значи да се прикрие реалноста на возрасните пред децата.

Па така, често се случува возрасните да кажуваат една работа, а да мислат на друга или да прават друга.

Како во следниве примери:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

8 Илустрации за интроверти и екстроверти во време на корона

12 Комични илустрации во кои ќе се пронајде секоја „просечна“ девојка