во , ,

14 Чудни сцени од секојдневието кои сигурно не сте ги виделе до сега

Детелина со 7 листови, галеб со две зеници, маж на кој домалиот и средниот прст на стапалото му се помали отколку малиот прст и уште 12 докази дека природата и гените се чудо.


Понекогаш природата знае да нè изненади со некои несекојдневни глетки.

Фотографии кои се приказ на нетипични дела на природата и гените:

„Мачката на мојот брат има палци“

Птица која изгледа како да има уста на човек

„Имам прст со навистина чудна плочка“


„Првиот снег годинава – фотка наутро и попладне“

Златна пчела одблиску

Мачка со крзно на кое како да пишува „NO“ (не) во круг

Мачка со уникатна опашка

Птица на која само половина перје ѝ се променило (од бебе во возрасна птица)

Растение кое никнало до мијалник

Облак со форма на ајкула

„Една од моите кокошки снесе топчесто јајце“

Галеб со две зеници

„Најдов детелина со 7 листови“

Оптичка илузија како лубеница да расте на дрво

„Мојот домал и среден прст на стапалото ми се помали од малиот прст“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 Сосема нормални работи за кои мажите не треба да се срамат

Ленд Ровер налета на мала Тојота, не си помина убаво