во

12 Забавни фото докази дека мажите остануваат деца цел живот

Дали и вашиот партнер расфрла чорапи, заборава да ја исклучи рерната и секој ден ве изненадува со нов детинест потег?

Мажите често се наоѓаат во навистина чудни ситуации за кои не знаете дали да се смеете или да плачете.

На шега се вели дека првите 40 години од животот на мажите се најтешки. Тие и како возрасни личности неретко се однесуваат многу детинесто.

На Reddit жени споделуваат интересни ситуации со своите партнери:

„Му наоѓав замерки на сопругот како ја става тоалетната хартија и потоа ме пречека ова.“

„Му кажав да ја исклучи рерната за 10 минути.“

„Лабав ден на мојот сопруг со кучињата.“

„Го прашав сопругот колку ни е долга масата и тој ми ја прати фотографијава.“

„Кога маж ми треба да ја закачи долната облека да се суши.“

„Како се капе мојот сопруг.“

„Денес за првпат направив домашна пица, моето момче ѝ се радува однапред.“

„Ова се случува кога ќе оставите маж сам дома“.

„Го замолив партнерот да ми го врзе фустанот.“

„Мојот брат има 40 години, не е женет и ми ја прати фотографијава среде ноќ – загрижена сум за него.“

„Ова е ново ниво на лудило на мојот сопруг.“

„Го замолив моето момче да ја среди масата.“


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 гестови кои оддаваат несигурна личност, дури и без отворање на устата

8 Работи кои ви ја издаваат несигурноста во себе