во ,

10 Женски заповеди кои жената не треба да ги заборави во ниту еден миг

„Жено, не трчај по мажи и сакај се таква каква што си, ти вредиш!“

Жените понекогаш забораваат колку вредат. На моменти се ставаат на последно место, престануваат да се грижат за себе и своите потреби и се жртвуваат во името на другите.

Но, секоја жена треба да запомни дека вреди, дека нејзината среќа е приоритет и дека треба да се цени таква каква што е.

Женски заповеди кои не треба да ги заборави жената во ниту еден миг:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Работи за кои треба да престанете да жалите и да се извинувате

Ѕирнете во затворениот музеј со најлошите восочни фигури – има ли некој што личи на себе?