во , ,

Џиновска печурка, јапонска краба: 13 работи чија големина ќе ве запрепасти

Колку голема може да биде една капина или колкава е вратата од сефовите во банките? Ќе се изненадите…

Големината на некои работи од секојдневието ќе ве изненади.

Дали може да замислите како изгледа сложувалка со 40.000 делови?

Колку се големи некои работи од секојдневието:

Врата од сеф во банка

Сложувалка со 40.000 делови

Џиновско дрво баобаб

Двоен „кинг сајз“ кревет

Шепа на коала

Џиновска печурка

Огромен кактус

Тркало од камион

Корен од дрво секвоја

Јапонска крабаАвион Ту-144

Џиновски капини

Череп од кит

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

13 Некултурни навики со кои ги нервирате апсолутно сите околу себе

17 трансформации – како „фризурата“ ги менува кучињата