во , ,

Татко создава животни според детските цртежи со помош на Фотошоп, резултатот ќе ве насмее

Татко покажува што би се случило кога детските цртежи би станале реалност, а резултатот ќе ви измами широка насмевка.

Том Картис од Лондон има две деца, 11-годишниот Дом и 8-годишниот Ал, па редовно ги „оживува“ нивните цртежи со помош на Фотошоп. Откако го создал профилот „Things I Have Drawn“, неговата работа се претворила во поголем и поодговорен проект кој ги вклучува цртежите на многу други деца.

Делфини, жирафи, птици, мечки… Погледнете како би изгледале детските „животни“ во вистинскиот живот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Швеѓанка со забавни пораки на табла им мами насмевки на мајките

Забавни и во деветтата деценија од животот: Пар кој има перална создава комбинации со напуштената облека на клиенти