во , ,

Смешно стрипче: Дилема – да се има куче или столица?

Мислевте дека само сопствениците на малите слатки мачиња имаат проблем со присвојувањето на работи?

И сопствениците на кучиња понекогаш или почесто не знаат како да дојдат до, пример, својата работна столица, тастатурата од компјутерот, лаптопот…

Зошто? Бидејќи понекогаш кучињата како да се убедени дека некој простор или одреден предмет е во нивна сопственост.

Токму тоа на комичен и краток начин го објаснуваат илустраторите Бен и Стефи со стрип:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Илустрации покажуваат дека да се биде жена е умешност

50 Браќа и сестри кои решиле да ги копираат фотките од детството