во

Сине, ќе возам назад пополека, а ти кажи ми кога ќе дојдам до ѕидот…


Сине, ќе возам назад пополека, а ти кажи ми кога ќе дојдам до ѕидот.

– Важи тато.

– Возам бавно,возам, возам и одеднаш “ТРАССС”!.

– Точно во 17 и 25 тато.

– Фала сине…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Чичко, собираме донации за базен. Дали ќе ни помогнете?

Малиот Марко седи на маса и чкрта на лист хартија…