во

Секоја ноќ штом ќе дојдел мажот дома, таа му ја прегледувала облаката…

Си била една жена болно љубоморна.

Секоја ноќ штом ќе дојдел мажот дома, таа му ја прегледувала облаката во потрага по некое какво било влакно.

И штом ќе најдела и најмало влакно му правела невозможни сцени.Едена ноќ таа му ја прегледаласета облека и не нашла ниту едно влакно.

Тогаш се замислила малку и веднаш потоа спискала:

– Госоподе боже! Сега почнал да ме лаже и со ќелави жени!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Доаѓа дома Стојан и ву вика на Стојанку…

Иванчо, што ни дава кокошката?