во

Попе, ја грешев…

Отишол Блажо да се исповеда кај попот, и му вика:

-Попе, ја грешев…

-Како бе чедо божје…

-И гледав ниа младите русинки за дружење, сал голи цицки…

-И тоа е за човеци…

-Каа че ми здосаде, одам на ниа порно сајтовите, и таму сал голи путки и газеви…

-Па и тоа е за човеци синко..

-А шо не смеам да гледам попе…

-Шо не смеиш, па не смеиш да гледаш некој каа заваруе…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Влегол Блажо да се тушира, и на Мара и текнало да и прелиста контактите у на Блажо телефонот…

Си иде Блажо дома, и го гледа Пер’то како држе у раката ученичка книшка…