во

Влегол Блажо да се тушира, и на Мара и текнало да и прелиста контактите у на Блажо телефонот…

Влегол Блажо да се тушира, и на Мара и текнало да и прелиста контактите у на Блажо телефонот…

Три контакти е влегле у очите, МОЈТА ПРВА ПРЕГРАТКА, ЧИСТА ДУША, И ПРИНЦЕЗАТА НА МОЈТЕ СНИШТА…

Мара наапана, решила да провере чии се тиа броеви…

Звоне МОЈТА ПРВА ПРЕГРАТКА, се јавила на Блажо мајка му, после позвонила на ЧИСТА ДУША, се јавила сестра му, и на крајот звоне на ПРИНЦЕЗАТА НА МОЈТЕ СНИШТА, и оп, звоне нејзиниот телефон…

Мара посрамотена оти ногу љубоморна, а има таков маж, оде у банката, и цела скриена заштеда а ваде, и му а дава на Блажо…

Мајка му каа разбрала, му купила златен саат, а сестра му му купуе мотор, каа шо сонуел Блажо цел живот…

Блажо и зима пар’те, го тура златниот саат на раката, го пале моторот и оде да го искеца ТРАЈКО ЕЛЕКТРИЧАРОТ…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Трпе седнал дома и сам си размислува…

Попе, ја грешев…