во

Трпе седнал дома и сам си размислува…

Трпе седнал дома и сам си размислува:

Јас јадам – жена ми готви.

Јас валкам – жена ми чисти.

Јас правам неред – жена ми средува.

Па што ке прави она, да не сум јас?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Фатил Македонец риба, ја однел дома и и рекол на жена му да ја зготви…

Влегол Блажо да се тушира, и на Мара и текнало да и прелиста контактите у на Блажо телефонот…