во ,

Кога жената ќе побара нешто, го сака веднаш – Животот со маж, низ смешни илустрации

Жените се научени на нешто што мажите воопшто не го ни сфаќаат, а заедничкиот живот понекогаш може да биде тежок.

Илустраторка ги прикажува најинтересните ситуации од заедничкиот живот со маж, во кои многумина ќе се пронајдат.

Како е можно веднаш по чистењето тие да одлучат да се бричат над мијалникот? Или кога ќе кажат дека ќе ги измијат садовите, да мислат дека тоа може да биде и после два дена?

Најинтересни илустрации во продолжение:

Различен пристап води до нови решенија

Како мајките ги добиваат своите 5 минути?

Маж и тоалет vs. одмазда

Неговото место за бегство

Како мажите размислуваат додека готват

Кога мажи перат облека…

Како да „украдете“ неколку тивки минути за да заспиете

Кога мажот ќе каже дека ќе направи нешто, а жената очекува дека ќе биде веднаш

Мажите никогаш нема да научат…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

11 Потресни илустрации што ќе ве натераат да размислите колку ѝ штетиме на планетата

Корпи за велосипедисти и уште 14 кул идеи од светот