во ,

Имам некое чудно чувство дека луѓето ни угодуваат само за да не изедат!

Едното прасе му вели на другото:

– Имам некое чудно чувство дека луѓето ни угодуваат само за да не изедат!

– Еј, ај ти се молам, престани веќе еднаш! – рекло другото. – На цела кочина ни дојде преку глава од твоите теории на заговор!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Дедо, дедо, кога се прави сребрена свадба?

Жено, ајде да покрцкаме малку со креветот…