во ,

Здраво комши, како си?

– Здраво комши, како си?

– Лошо, кашлам, температура, не знам дали е коронавирус?!

– Не се плаши, и јас бев таков ама се излекував само за 1 ден!

– Абе ајде, како така?

– Ја фатив жена ми и 2 часа јак с*кс. Наредниот ден ништо не ми беше. Пробај и ти!

Наредниот ден:

– Како е комши, го проба ли лекот?

– Да!

– И? Ти помина ли?

– Не, но жена ти е прекрасна!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Значи брат, само тебе може да ти се случи жена ти да ти избега уште во првата недела по свадбата…

Душо, не ли мислиш, дека сум малку здебелена со овој карантин?