во

Добровечер учителке, таткото на еден ваш ученик е на телефон…

 

– Ало… Три часот по полноќ е!!! Кој се јавува?!

– Добровечер учителке, таткото на еден ваш ученик е на телефон. Спиете ли?!

– Се разбира!!!

– А ние лепиме цвеќиња на хамер за домашно…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

КУМАНОВАЦ: Кој е ?

Абе, магаре, кое е наjсилното животно во џунглава?