во ,

9 Ситуации кога ќе се паркираш неправилно и ќе го налутиш погрешниот човек…

Јасно е дека да се вандализира нечие возило е незаконски и во никој случај не треба да се прави. Но, некогаш не сме ниту свесни дека можеме да налетаме на погрешните луѓе.

Некои луѓе изнервирани од некултурното паркирање на одредени возачи одлучиле да преземат екстремни мерки. Очигледно не им било грижа за последиците, па затоа се одлучиле за вандализирање на погрешно паркираните возила.

На Reddit се појавија повеќе фотографии каде може да се види како некои луѓе одлучиле да се паркираат погрешно, а не завршиле добро.

Погледнете ја галеријата:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

12 Фотографии од луѓе за кои не е јасно како сѐ уште живеат заедно

16 Хумористични и чудни сцени од јавниот превоз ширум светот