во ,

8 Смешни новогодишни илустрации кои ја покажуваат другата страна на празниците

Секоја година, забавно е да се истражуваат различните аспекти на новогодишниот живот. Да бидеме реални, оваа 2020 ќе биде малку поразлична од другите. Гарт Герман е сопруг и ттако кој во слободно време сака да црта забавни и комични илустрации поврзани со секојдневието. Еве го неговото новогодишно издание.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

11 Совршено нормални работи од кои луѓето не треба да се срамат

12 Активности кои ќе ви ја донесат празничната атмосфера во домот, во време на пандемија