во , ,

8 Ситуации кои ни одат на нерви исто колку кога ќе згазиме на ЛЕГО коцка со боса нога


Некои ситуации едноставно ја имаат моќта во секунда да ви го сменат расположението и да изгубите трпение – која е најлошата според вас?

На прво место за уништување на расположението засекогаш се наоѓа удирањето на малото прсте од ногата, на второто е згазнување на ЛЕГО коцка со боса нога, но има уште неколку ситуации кои ни одат на нерви.

Од неуспешно отворање на некои пакувања, до она кога гајката ќе ви се закачи на квака – што најмногу успева вас да ве изнервира?

Издвојуваме неколку можни сценарија…

Кога ќе го отворите пакувањето од павлака толку несмасно

Кога сликата на производот ќе ве излаже, а вие сте „настрвени“

Ова најчесто се случува кога најмногу брзаме да излеземе

Кога гајката од панталоните ќе ви се закачи на квака – има ли полошо?

Невозможна мисија да отворите некои пакувања

Кога вратата од јавен тоалет не може ниту да се затвори

Кога ќе дадете тон пари, а нема да фатите ниту една играчка на фамозните апарати

Кога ќе го направите „сол“ екранот од телефонот

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Жената со најдолги нокти според Гинис ги исече првпат по 30 години

15 Луѓе споделуваат фрустрирачки незгоди од нивните домови: Скршена врата од фрижидер, заборавен прозорец во зима