во ,

8 Парови за кои не е јасно како сѐ уште се во брак


Некои луѓе едноставно имаат челични нерви што можат да истрпат работи од партнерите, кои вообичаено им одат на нерви.

Што е она што вас најмногу ве нервира кај партнерот, а сепак тој секојдневно го повторува?

Во продолжение следи колекција од луѓе кои споделуваат ситуации кои ги затекнуваат во домот, а за кои е заслужен нивниот партнер.

Нема објаснување како по ова уште се во брак (секако, се шегуваме):

„Како маж ми го полни компјутерот“

„Жена ми сака ризици“

„Секогаш мислам дека мајонезот мувлосал, но не, тоа е мојот маж кој мацнува со чипсот во пакувањето“

„Вака маж ми го враќа млекото во фрижидер“

„Жена ми ја фрли теглата со путер од кикиритки, затоа што била празна…“

„Жена ми одбива да ги фрли остатоците од храна со оправдување дека ќе ги изеде подоцна, еве што извадив од фрижидер“

„Вака жена ми ја полни машината за садови“

„Мојот сопруг – мојот главен асистент во кујната – соодветно става различен тип на паста во ист сад. Ти благодарам, миличок…“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

17 Урнебесни фотографии фатени во вистинскиот момент на вистинското место

8 Луѓе споделуваат ситуации од секојдневието кои слатко ги насмеале