во , ,

7 Луѓе кои сфатиле дека животот е еден и треба да живеат така како што сакаат


Кој рече дека на 31 година е доцна да возите велосипед или на 45 да научите да играте видео игра? Луѓе кои се доказ дека кога нешто се сака се може…

Некои луѓе се оптоваруваат со непотребни работи во животот и си ги органичуваат соништата, но други веруваат дека животот е еден и треба да се живее така како што сакаме.

Од љубов кон работата до младешки дух во секоја доба од животот, како треба да се живее?

Некои луѓе се вистински пример:

„Кога ќе ме прашаат „Како е да се биде ветеринар во зоолошка градина“ – им ја покажувам оваа фотографија.“

„Кога го замолив моето семејство да се намести за сликање, го добив ова…“

„Првпат објавив фотографија од плажа на социјалните мрежи и реакциите се прекрасни.“

„Дете сум на самохрана мајка и таа никогаш не ме научи да возам велосипед. Научив на 31 година и оттогаш не се симнав од велосипед.“

„По многу труд ја совладав аеро јогата, од неа се препородив.“

„Со другарка одлучивме да си праќаме писма, во време кога тоа е реткост, ова е првото писмо што го добив од неа.“

„Горд сум на неа, по многу нервози и солзи, мајка ми ја совлада нејзината прва видео игра.“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

6 Грешки што можат да предизвикаат раст на токсична мувла дури и во беспрекорен дом

Паркирајте на осветлено место и уште 8 совети што ќе ви помогнат да се чувствувате побезбедно