во

50 луѓе кои никогаш не требало да дознаат за постоењето на Фотошоп


Фотошопот долго време е признаен како еден од најдобрите алатки за ретуширање и создавање беспрекорни фотографии.

Но, кога аматери се обидуваат да го искористат, тие создаваат неверојатно љубопитни уметнички дела. Во оваа статија, ќе видите смешни фотошоп фејлови, направени од страна на редовни интернет корисници и професионалци кои работат во медиумите и онлајн продавници.

1. Реалистична 3D тетоважа

2. Како ви се допаѓа овој огромен флеш диск со мал капацитет на меморија?

3. “Во ред е Маре, не мора да скокаш, че те средиме во Фотошоп.”

4. Ако моделите имаат грди лица, со Фотошоп лесно може да ставите нови врз нив.

Следна Страница

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Господин полицаец, нешто ви е расипан апаратот…

Мамо, зошто ти е голем стомакот?