во ,

50 Браќа и сестри кои решиле да ги копираат фотките од детството

Таков тип на љубов кој не може да се опише со посебни зборови, ниту пак да се спореди со романтичната љубов или можеби мајчинската или татковската.

Дефинитивно станува збор за посебен пријателски однос кој ни останува до крајот на животот.

Секако, тука се и шегите. Како на пример обидите да се копираат фотографиите кога сте биле мали, сега кога сте возрасни.

Неколку такви смешни примери:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Смешно стрипче: Дилема – да се има куче или столица?

7 Работи од социјалните мрежи кои очајно ни требаат во реалноста