во

5 Неверојатни совети за жените за среќен живот

Кинезите освен што се експерти во правење фалсификати од се и сешто, изгледа ги бива и за мудрости. На кратко, кинезите им ги даваат на жените следниве 5 совети и верувајте може и тоа како да ви се најдат!

1. Важно е да пронајдете маж кој ќе ви помага во извршување на тешките работи и кој ќе има добра работа.

2. Важно е да пронајдете паметен маж, образован и духовит, кој ќе знае да ве развесели и насмее.

3. Важно е да најдете маж на кој ќе можете секогаш да се потпрете и во кој ќе имате комплетна доверба.

4. Важно е да најдете маж кој ќе биде добар во кревет и кој ќе ужива да води љубов со вас.

5. Најважно од се’ е овие четворица да не се познаваат!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ништо лиске, еве пишувам докторат….

На судење обвинителот го повикува својот прв сведок, една бабичка од приближно 80 години и ја прашува…