во ,

30 Најкатастрофални невестински фустани кои ќе го уплашат секој младоженец

Желбата да се биде што понеобичен и поуникатен, најчесто нè води до погрешни модни избори. Овие невести го докажуваат токму тоа. Нивните фустани покажуваат колку е тенка границата помеѓу смешното и бизарното.

Погледнете ги најужасните невестински фустани од кои би побегнал секој младоженец:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

10 Смешни илустрации кои ќе ви го поправат расипаниот ден

10 Илустрации кои ќе ви помогнат секогаш да си кажете што мислите, без да ги нарушите добрите односи