во

30 Карактеристики на луѓето за анализирање после македонско тавче графче

За оние кои сакаат набрзинка да се омажат, а не го познаваат доволно карактерот на својот избраник, однесете го на тавче гравче и… анализирајте!

Културен – Прди и вика „Пардон!“

Дволичен – Прди и прашува „Кој прдна?“

Циничен – Прди и те гледа право во очи

Кавалер – Пушта дамата прва да прдне

Песимист – Уште не прднал мисли дека се усрал

Безобразен – Прди од задоволство

Сноб – Прди само во добро друштво

Чувствителен – Прди и вика „Ах!“

Сентиментален – Прди и мисли како би било да не прднеше

Нестрплив – Едвај чека да прдне

Добро воспитан – Бара дозвола пред да прдне

Дискретен – Прди и вика „Нека остане меѓу нас!“

Реалист – Го смета прдењето за природна работа

Егоист – Прди само за себе

Глумец – Прди и чека аплауз

Срамежлив – Прди и поцрвенува

Таинствен – Он не прди туку пува

Лажливец – Прди и вика „Со уста прднав“

Флегматичен – Прди долго

Колегијален – Дозволува и другите да прднат

Штедлив – Прди само во затворена соба

Шегобиец – Прди и вика „Кој прди зло не мисли“

Неспособен – Потпрднува цел ден и никако да прдне

Оптимист – Прди и се надева дека никој нема да чуе

Пензионер – Прди и вика дека во негово време подобро се прдело

Баксуз – Прди и се усерува во гаќи

Фалбаџија – Прди јако за сите да чујат

Наивен – Прди и мисли дека направил добро дело

Гурман – Прди и вика „Баш убаво мириса“

Спортиста – Ако некој прдне еднаш, он ќе прдне двапати за да го собори рекордот

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што да правам докторе, мажот ми не ме задоволува…

14 Урнебесни фотки од родители кои докажуваат животот со деца не е воопшто лесен