во , ,

21 Забавни илустрации за времето поминато во изолација

Со доаѓањето на новиот коронавирус животот на секој од нас комплетно се промени.

Креативна артистка создава забавни илустрации за да ни внесе хумор во секојдневието и да ни измами насмевка во овој тежок период.

Во своите цртежи таа прикажува моменти од времето поминато во изолација и споредува каков ни беше животот во 2019 година, а каков сега.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

23 Прекрасни илустрации прикажуваат како изгледа татковството

15 Илустрации покажуваат дека да се биде жена е умешност