во

20 Несекојдневни фотографии кои изгледаат како да се направени во паралелен универзум


Понекогаш се случува да наидеме на сцена која изгледа како да е извадена од некој филм или видео игра. Овие луѓе успеале да ги фотографираат таквите моменти – ги забележувате ли чудните детали?Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

16 Фотографии од природни чуда кои покажуваат на колку единствена планета живееме

15 Девојки откриле колку драстично може да се промени изгледот со текот на годините