во ,

16 Хумористични и чудни сцени од јавниот превоз ширум светот

Жена која си носи ананас врзан како куче, маж облечен како мисирка, уметник кој ги црта патниците и им кажува дека се убави – во јавен превоз ќе ги видите најлудите, а некогаш и најинтересните нешта.

Јавниот превоз во огромните градови како Њујорк го користат милиони луѓе, па во автобусите и метроата можете да видите навистина сè.

Луѓе со смешни костуми, луѓе со луди миленици, луѓе кои се однесуваат чудно – јавниот превоз е место што не се споредува со ништо друго.

Луѓе ги споделуваат најчудните сцени на кои налетале во јавен превоз:

„Невоспитано дете не сакаше да ги тргне нозете од седиштето и зафаќаше место за тројца, па мажот само си седна врз него“.

„Овој маж ги црташе луѓето во метрото и им кажуваше дека се убави“.

„Најобичен ден во лондонското метро“.

„Момчето си влезе во метрото со жив паун, а другите не го ни погледнаа“.

Најголемиот фан на The Simpsons

„И Дедо Мраз се вози во метро“.

Необично милениче

„Нова идеја за овој Божиќ“.

„Момче и неговата лисица“.

Забавен наслов: „Како да зборувате со вашата мачка за безбедно ракување со оружје“

Кога сакате да ја прошетате патката

„Ме поздрави во метрото во Њујорк“.

„Шведски навивачи одат на натпревар“.

„Бразилски навивачи во метрото во Москва“.

„Зошто?“

„Патник од иднината“.

„Костум за Денот на благодарноста“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

9 Ситуации кога ќе се паркираш неправилно и ќе го налутиш погрешниот човек…

Што прави љубомората: Го натерала момчето да се снима 12 часа додека е на работа