во ,

16 Убави жени чии години се вистинска мистерија

Хероините на нашата статија се вистински убавици, а гледајќи ги, не можете да кажете дека веќе надминале 30 години. Не знаеме што влијаело на нивниот изглед: гените, квалитетната лична нега, здравиот начин на живот… Останува фактот – малку луѓе можат да погодат колку години навистина имаат.

1. „Имам 40 години. Некои мислат дека сум направил пластична операција, па еве слика од мене без шминка“.

2. „Можете ли да погодите колку години имам?

Имам 42 години.

3. „Јас на 26 и 35 години“.

4. „Здраво на сите! Имам 44 години и мајка на три деца“.

5. „Имам 40 години, моето најстаро дете денеска дипломираше“.

6. „Фотографија без филтри. Се чувствувам добро како 50-годишна жена“.

7. „Како изгледам?“

Имам 39 години.

8. „Имам 45 години, селфи без шминка. Што мислиш?”

9. „Имам 31 година“.

10. „Немам многу шминка овде. Дали изгледам добро на 42 години?“

11. „Мојот 26-годишен син рече дека сум премногу стар за да правам селфи. Јас имам 50 години.”

12. „Фотографија без шминка и филтри, имам 43 години“.

13. “Имам 45 години, што велиш?”

14. „Одлична шминка. Имам 44 години. Фотографија без филтри“.

15. „Имам 47 години. Вака изгледа моето лице. Мајка ми сè уште мисли дека сум најубава на светот“.

16. „Имам скоро 48 години. Се чувствувам одлично“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

17 Жени кои ги имаат најдобрите свекрви на светот

15 Кул факти кои ќе ви помогнат да ја подобрите вашата општа култура