во , ,

16 Мажи кои пораснале брада и неколкукратно го зголемиле својот маженствен изглед

Брадестите мажи се гледаат посоцијални, а кога се насмевнуваат изгледаат попријателски, покорисни и прифатливи од оние кои немаат, вели психологијата. Исто така, се чини дека многу жени ги сметаат за попривлечни бидејќи брадата придонесува за сликата на мажественост, доверливост и здравје. Се чини дека оваа карактеристика на лицето може да донесе успех на оние кои ќе ја изберат.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

8 Познати парови кои се вљубиле на состанок на слепо и сè уште се заедно

12 Моќни илустрации што ги побиваат стереотипите за жените