во

13 Оптички илузии од реалноста кои ќе треба да ги погледнете двапати за да сфатите дека очите ве лажат

Фотки направени во вистински момент, кој на прв поглед ќе ве замислат:

Изгледа заводнички, без да има таква намера

Дали е излупен крај од вратата или морски пејзаж?

Мало дете со многу големи стапала

Огнометот прави дрвото да изгледа магично

Личи на магичен трик

Двоглаво маче?

Не, не се две слики споени

Брод што плови или знак?

Човек-куче

Колку време ќе ви треба за да сфатите што се случува и дека мажот не е гол?

Се изморил и побарал да го качат на грб?

„Ги сликав мојата сопруга и нашето бебе, но аголот на зглобот направи да личи многу чудно“

Личи на многу удобна дремка…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

13 Луѓе на кои нормалниот ден им се претворил во вистински хаос

10 Фотографии докажуваатв дека некои луѓе едноставно не ги следи среќа