во ,

12 Фотографии од луѓе чија што добрина е поголема од нивните срца


Да застанеме за секунда да ги пофалиме луѓето и нивната способност да споделат моменти на добрина со остатокот од светот. Не е важно дали станува збор за луѓе кои им помагаат на другите кои имаат потреба или им помагаат на беспомошни животни, кога ги гледаме сфаќаме дека сепак не сме толку осудени на пропаст.

Момче храни маче со шише во метро

Ја донирал својата коса за децата и собрал 8.000 долари во хуманитарни цели

Персонал во супермаркет се грижи кучето на купувачот да остане суво

Донирал бубрег за неговата сестра која се бори со лупус

Водач на експедиција во Африка

Овој човек е аутистичен и откако го однеле на тура со пиратски брод еден од актерите се однесувал со него како да му е најдобар пријател

Дрвјата насадени од девојките извидници во 1968 сега се огромна шума

Родители ги учат своите деца да собираат отпадоци од плажата

Соседите им помогнале да ја поправат косилката, еве како се заблагодариле

Човек ѝ помага на полицајка во Србија

Дрвената бандера морала да биде заменета со бетон, но го сочувале домот на овој тукан

Поминал 6 часа во спасување на мачето

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Татко и неговата 5-годишна ќерка рекреираат сцени од познатите филмови

8 Навики на жените кои не се сакаат доволно себеси