во ,

12 Урнебесни мемиња на тема „Колку мразам да одам на работа“

Одењето на работа било, е и ќе остане тема за шеги. Па, ако не се посмееме сами на сопствените „маки“, тогаш на што друго?

Луѓе споделуваат хит мемиња на тема зошто мразам да одам на работа:

Јас кога одам на работа за да ги нервирам колегите, наместо да бидам продуктивен/а:

Секој тимски проект изгледа вака:

Јас кога станувам и се подготвувам за на работа:

Јас vs. мојата „огромнаааа“ желба да одам на работа:

Јас кога се обидувам да се скријам од целата работа што треба да ја сработам:

Кога ќе сфатам дека е работен ден:

Се прашувам зошто ме боли грбот. Јас на работа:

Кога почнав со работа се дотерував, сега еве сум:

Како ми почнува денот на работа vs. како ми завршува:

Јас, кога плачам затоа што магично не се разбудив богат/а и затоа што во понеделник пак треба да одам на работа:

Јас кога пристигнувам на работа vs. јас еден час подоцна

Кога ми изгледа дека работам 5 часа, а сум работел/а само половина час:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

14 Непрактични дизајни во кои не барајте никаква логика

13 Пати кога луѓето сакале да заштедат на добар мајстор и катастрофално згрешиле