во

12 Сладоледи што ги обожавале децата кои пораснале во поранешна Југославија

Детството кое го имале децата во времето на поранешна Југославија било целосно поразлично од она кое го имаат децата сега.

Во сеќавање сè уште се топлите лета поминати на асвалтот, повредени коленици и радости поради одењето на одмор со родителите. Бидејќи тогаш не постоел интернет и брз начин на комуникација на тие минати лета сега ги потсетуваат само ретките фотографии на кои неретко измачкани и извалкани од сладоледот позирале тогашните деца.

Во тогашните сладоледи имало разни вкусови и мириси на кои луѓето кои пораснале во тоа време ќе ги потсетат фотографиите кои ќе ви ги претставиме.

Следна Страница

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

17 Смешни и чудни ситуации што можете да ги видите само во јавен превоз

Шо прајш бе, арен ли си…