во ,

10 Искрени стрипови за тоа колку е различна „борбата“ на мајките и татковците со своите деца

Да бидеме реални татковците се под помалку стрес кога станува збор за грижа за децата. Ова делумно се должи на фактот дека татковците најчесто преземаат се што е поврзано со забавата, додека мајките посветуваат повеќе време на грижа за своите деца. Овие смешни стрипови ги прикажуваат секојдневните ситуаци во кои се наоѓаат родителите и како се справуваат со дневните предизвици.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 Фотографии што докажуваат дека гените се чудо

15 Фотографии кои покажуваат колку се промени нашиот свет со текот на времето