во

10 вистини: Човекот има скриена способност да спие само со едното око

1. Гласот на дете што вреска е 3 пати посилен од гласовите на 5 возрасни заедно.

2. Сѐ што се чува на недостапно место, се наоѓа за средно време од 28 секунди.

3. Човекот има скриена способност да спие само со едното око.

4. Една туба паста за заби е доволна за бојадисување на една врата и половина ѕид.

5. Од центрифугата на пералната на мачето му станува лошо.

6. Чадорот никогаш не може да го замени падобранот.

7. Најважните документи се кинат најбрзо.

8. Во мешето на детето можат да се соберат 3 огромни порции сладолед, но никогаш една мала чинија супа.

9. Суперлепилото лепи навистина сѐ.

10. Пожарната пристигнува за точно 11 минути.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Прв ден после карантинот. Мажот се враќа дома порано од работа…

Алишта: Перење – 60 минути…