во

Јас сум банкар, а вие? Јас сум професионален убиец, доаѓам тука да вежбам…

Се сретнале двајца мажи на стрелиште. Едниот го прашува другиот што е по професија.

Јас сум банкар, а вие? Јас сум професионален убиец, доаѓам тука да вежбам и му ја покажал својата опрема, најсовремни снајпери со ласер, со систем за водење во темница, џпс и секакви други алтки за успешно извршување на задачи.

Банкарот го прашува убиецот, можеш ли да ја видиш мојата куќа, се наоѓа во западниот дел од градот, на ул.Кенеди бр.18.

Убиецот веднаш ја наоѓа куќата и му вели, еве ја гледам, пред куќата има две возила едното, е Тојота седан сива боја а другото џип Вранглер. Да одговара банкарот, тојотата е на жена ми, а вранглерот на другар ми.

Еве ги сега во спалната угол голи, вели убиецот.

Можеш ли да ја погодиш жена ми во главата, а другарот во ја*****? прашува банкарот

Да, ама за секој истрел наплатувам по 20.000 € – вели убиецот

Нема проблем вели банкарот.

Нанишанува убиецот и му вели на банкарот, имаш среќа денес, со еден истрел ќе завршам работа!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Под бандера некоја плавуша бара нешто. Доаѓа Полицаец и ја прашува…

Дечко гледа девојка со книга и ѝ приоѓа…