во

Што се случило после смртта на Наполеон??

Професорот:

– Што се случило после смртта на Наполеон??

Ученикот:

– Погреб, професоре!

Професорот:

– Тогаш, дојди му во август на 40 дена!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Перо се шета по улица и гледа еден просјак. Му дава 100 денари…

Се јавува човек што д’тка во полиција и вели…