во ,

Што прават успешните луѓе 10 минути пред крај на работното време?

Што правите вие, а што прават успешните луѓе во последните 10-15 минути од работното време?

Дали гледате на часовникот или во една точка без никаква поента? Можеби време е да ги промените навиките.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Родители споделуваат смешни фотографии – Како се справуваат децата со учењето на дистанца?

Кој стои зад гласот на Сири + 9 актери кои позајмуваат гласови на најпознатите анимирани ликови