во

Чичко, собираме донации за базен. Дали ќе ни помогнете?

Дошле некои деца до куќата на еден Влав и му рекле:

-Чичко, собираме донации за базен. Дали ќе ни помогнете?

Влавот се замислил и влегол дома. По една минута се враќа Влавот со кофа вода и им вели:

-Повелете деца, ама да ми ја вратите кофата.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Иванчо, што ни дава кокошката?

Сине, ќе возам назад пополека, а ти кажи ми кога ќе дојдам до ѕидот…