во

Фото водич: Како да одберете совршена лубеница?

Сезоната на најомиленото летно овошје започна! Лубеницата е одлично, здраво овошје, кое во најголем процент содржи вода, што значи – малку калории, многу хидратација. Но како да одберете совршено зрела, вкусна лубеница?

Се надеваме дека овој практичен фото водич ќе ви помогне во изборот:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кога жената ќе побара нешто, го сака веднаш – Животот со маж, низ смешни илустрации

10 Трикови за среќен живот кои Македонците можат да ги научат од Скандинавците