во

Трпе пиел ладно пиво и го заболело грлото…

Трпе пиел ладно пиво и го заболело грлото.

Отишол до соседот, кој бил доктор.

Заѕвонил и на вратата се појавила жената на докторот.

Трпе, бидејќи го болело грлото, прашал шепотејќи:

– Докторот тука ли е?..

Жената, исто така шепотејќи:

– Го нема, влегувај…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Слушај, имам лоша и ептен лоша вест…

„Го крева паркетот, комшиите мислат дека има напад“ – Смешни твитови за легендарната правосмукалка