во

Трпе многу често каснел на работа. Шефот му се заканил дека ќе го избрка од работа…

Трпе многу често каснел на работа. Шефот му се заканил дека ќе го избрка од работа ако закасни уште еднаш.

Си купил Трпе будилник и едно време ставувал на време, ама една ден станал во 7.45, а на работа требело да биде во 7.30.

Исплашен иде кај комшијата кој бил заболекар и му вика:

– Комши, ај те молам брзо извади ми два заба, и намачкај ме на лицето со крв како да сум имал некаков инцидент.

Откако завршил, докторот му вика:

– Готово комши, 2000 денара.

– Зошто бе комши, нели е 500 денари од заб?

– Да, ама денеска е недела!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Докторе днска спаси жену да не се удави…

Зошто сакате да се разведете?